onsdag den 29. februar 2012

Barbie Girl

I'm a Barbie girl in the Barbie world
Life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation

I'm a blonde single girl in the fantasy world
Dress me up, take your time, I'm your dollie

- Er det perfekt at være en Barbie? Er det virkelig det vi alle ønsker?

- Is it perfect to be a Barbie? Is that really what everybody wants?

3 kommentarer:

  1. I mange unges verden. Især dem der ser op til tv-stjerner. så er det netop det de ønsker. For flere og flere stjerner og almindelige mennesker er begyndt at bruge plastik kirurgi. Der er ikke nok fokus på hvor meget det kan ødelægge, for man ser kun de perfekte. Men der er sket dødsfald på operationsbordet. Og der er operationer der er gået galt. Så er det virkelig det værd? Hvorfor ikke bare spise sundt og dyrke motion for at få den "perfekte krop" end at ty til de "nemme" løsninger. Men vi er blevet for dovne! Nej så hellere få en masse grimme ar end gøre den normale vej!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for kommentaren! :-)
      Og tak fordi at du kom med din mening om tingene, det sætter vi rigtig meget pris på! Ja, folk er blevet rigere og mere dovne. Vi vil komme med en masse indlæg om silikonebryster og plastikkirurgi, og håber at du også vil kommentere dem. ;-)

      Slet
  2. There's a girl in my class that has been called Barbie for a very long time. She's blonde, has big blue eyes, full lips and a tiny nose, tall, perfect body... So she kind of IS Barbie.
    I actually think she's annoying as hell. She's hot and she knows it, shows it. Flaunts it in every way possible, a typical attention whore.
    I do not envy her, good looks can make you a total bitch.

    SvarSlet